FESTIVAL 2018
Belle en het Beest

In sprookjesachtige decors

Een magisch verhaal in sprookjesachtige decors, verteld en gedanst door 20 artiesten en een grot orkest van 30 muzikanten !

Herinnert u zich …Josette Day, Léa Seydoux, Emma Watson die deze heldin mee vorm hebben gegeven terwijl  Jean Marais, Vincent Cassel et Dan Stevens  gestalte gaven aan het tegelijk afstotelijk en aandoenlijk beest.

Het is een indrukwekkend verhaal dat zich afspeelt in weelderige decors met talrijke speciale effecten dat zich deze winter zal afspelen in onze steden. Een twintigtal dansers, acteurs, een dertigkoppig orkest zullen u stap voor stap vergezellen in de magie, je zal mee sidderen  voor Belle, ontroerd worden door het beest … terwijl  een stem u  door het verhaal begeleidt…..

Deze verassende en ontroerende stem  zal  u stap voor stap door de afschuw, emoties en angst van  Belle voor het Beest  meevoeren. Deze stem is een nieuw personage in dit verhaal en we nodigen klein en groot uit om dit nieuwe spektakel te beleven.

Belle en het Beest, Een magisch verhaal, in sprookjesachtige decors verteld en gedanst door 20 artiesten en een groot orkest van 30 muzikanten!

Koop uw ticket

Forum – Luik

Zaterdag 24/11/2018
14.00

Aula Magna - LLN

Zondag 25/11/2018
14.00

St-Michiels Theater – Brussel

Zondag 02/12/2018
18.00

Groupen ?

Neem contact met ons