fbpx

Belle En Het Beest

Een magisch verhaal in sprookjesachtige decors, verteld en gedanst door de 30 artiesten van de Nationale Opera van Oekraïne 

Herinnert u zich …Josette Day, Léa Seydoux, Emma Watson die deze heldin mee vorm hebben gegeven terwijl  Jean Marais, Vincent Cassel et Dan Stevens  gestalte gaven aan het tegelijk afstotelijk en aandoenlijk beest.

Het is een indrukwekkend verhaal dat zich afspeelt in weelderige decors met talrijke speciale effecten dat zich deze winter zal afspelen in onze steden.

Een dertigtal dansers, acteurs, een dertigkoppig orkest zullen u stap voor stap vergezellen in de magie, je zal mee sidderen  voor Belle, ontroerd worden door het beest … terwijl een stem u  door het verhaal begeleidt…..

Deze verassende en ontroerende stem  zal  u stap voor stap door de afschuw, emoties en angst van  Belle voor het Beest  meevoeren. Deze stem is een nieuw personage in dit verhaal en we nodigen klein en groot uit om dit nieuwe spektakel te beleven.

En…. het leidt geen twijfel dat de intrede van Belle wiens spectaculaire make up een heksentoer vergde nog lang in ieders geheugen gebeiteld zal staan !

Belle en het Beest, Een magisch verhaal, in sprookjesachtige decors verteld en gedanst door 20 artiesten en een groot orkest van 30 muzikanten!

Koop uw ticket

Aula Magna - LLN

Zaterdag 16/11/19
15.00

Koninklijk Circus - Brussels

Woensdag 27/11/19
18.00

Forum – Luik

Zondag 01/12/19
17.30

Groupen ?

Neem contact met ons