fbpx

Thrones

And the incredible epic soundtracks

In het kader van het festival « Villers Symphonique »

Game of Thrones, Lord of the Ring, The World of Narnia, Gladiator, Lawrence of Arabia, Avatar, The Hobbit,  de filmmuziek van grote epische filmklassiekers is niet zelden fantastisch.

Het is muziek die tot het hart spreekt, een gevoelige snaar raakt en ons soms  tot tranen beweegt.

Koorzangers, solisten, muzikanten, 130 artiesten brengen deze melodieën tot leven in het danteske kader van de Abdij van Villers-la-Ville…..dat  door zijn omvang alleen al zonder twijfel de gedroomde locatie is voor uitzonderlijke momenten van verrukking die de toeschouwers tijdens dit unieke concert zullen beleven.

Door een mix van populaire tunes van hedendaagse series en films en oudere stukken in een schitterend verlicht kader en gebracht door 72 muzikanten en een 60-koppig koor zal dit concert zorgen voor een onuitwisbare indruk.

De melodieuze akkoorden van de strijkers als tegengewicht voor het duivelse slagwerk zullen een golf van vervoering door het publiek jagen die avond van 11 juni op de site van de Abdij.

En zonder al te veel te willen prijsgeven kunnen we toch al verklappen dat sommige verschijningen voor heel wat verrassingen zullen zorgen.

Groots !

Thrones, and the incredible epic soundtracks

Koop uw ticket

Abbaye - Villers-la-ville

Donderdag 11/06/2020
21u

Groupen ?

Neem contact met ons